Unable to use Chinese on requirement or report, only question marks appear

alif
Messages : 3
Inscription : jeu. sept. 13, 2018 5:01 am

Unable to use Chinese on requirement or report, only question marks appear

Message par alif » jeu. sept. 13, 2018 9:13 am

Hi everyone,

Is there anyone who encounter question marks on using Chinese or utf-8 format characters?
It can display correct words on test case's description, but for requirement session, I can not find the display well.
Another problem is exporting reports from SquashTM, no Chinese word displays well.

Can somebody help me?

Image3.png


Image4.png
Pièces jointes
Image4.png
Image4.png (49.52 Kio) Consulté 21 fois
Image3.png
Image3.png (6.58 Kio) Consulté 21 fois

BastienHenix
Messages : 21
Inscription : lun. sept. 10, 2018 7:27 am

Unable to use Chinese on requirement or report, only question marks appear

Message par BastienHenix » ven. sept. 21, 2018 5:50 pm

Hello,

This question has been raised earlier this week ([url=https://www.squashtest.org/forum/presentation/4256-test-case-report-can-t-correctly-display-chinese?lang=en]See Anthony's topic[/url];), unfortunately I regret to inform you that SquashTM is not design to support the use of non-roman characters. It currently only supports French, English, Spanish and German.

There have been requests for additionnal languages, especially from people using the non-roman alphabet, but such an evolution is not being considered by our development team at the moment. We'll be sure to announce the news should the situation evolve though.

I wish you a good day and a merry week-end.

Best regards

Bastien

Répondre